Sky S.T.: A férjem egy jó pasi!

                                  Sky S.T.:
                        A férjem egy jó pasi!
A következő könyvajánlóm Sky S.T.: A férjem egy jó pasi! című története. Szeretném megköszönni A magyar könyv is magyar termék mozgalom alapitóinak Sky S.T. irónőnek, Dvariecki Bálintnak és a Helma kiadónak a bizalmat és a lehetőséget.

Fülszöveg: 

A Jó pasi sorozat második részében folytatódik Andrews és Nora mozgalmas élete, immár együtt. Andrews családja próbálja megkeseríteni a mindennapjaikat, nem riadva vissza semmitől. Nem számolnak azonban Nora elszántságával és Andrews új barátjával, az orosz vállalkozó mogullal, Dimitrijjel. Mire minden kocka a helyére kerül, megérkezik Borsóka, Nora és Andrews első gyermeke is.

Vélemény: 

Sky S.T. írónő tollából minden esetben egy kiváló történetet kapok olvasmányomul. Nagyon szeretem az írónő világát, könnyed stílusával mindig levesz a lábamról. Ez a kötet méltó folytatása a Szomszédom egy jó pasi című történetnek. A könyv olvasása folyamán, újra a már jól megismert karakterek társaságát élvezhettem. Ez a történet olyan volt, mint egy krimi vagy mint egy komoly ,, haditerv" melynek mint olvasója úgy éreztem hogy a részese vagyok. Megható jeleneteket tartalmazó romantikus regény igazi vérbeli karakterekkel. Nora és Andrews továbbra is a szívem egy-egy lakója maradt. Az írónő ebben a részben is hozta a formáját. Vicces, inteligens, üdítő és elképesztően élvezetes, az első oldaltól az utolsóig. Ez a romantikus regény egy igazi élmény. Az elejétől a végéig fenomenális. Sky S.T. írónő képes már az első oldalon egy tornádó erejével magával ragadni. Ez a mű tipikusan az a történet, melynek amint a végére érsz könyörögsz a folytatásért, hiszen Noraból és Andrewsból sosem elég. Az írónő történeteinek hozzávalói: fűszerek, fordulatok, gyönyörűség és egy csipet cukormáz. Megvolt benne minden amire az olvasó vágyhat a szerelemtől egészen az elvesztés fájdalmáig. Váratlan fordulatokban gazdag, izgalmas jeleneteket tartalmazó, romantikus regény, mely elragad és egy páratlan élményben részesít. Imádtam minden egyes pillanatát. Nagyon szépen köszönöm az élményt az írónőnek. Szívből ajánlom az olvasók figyelmébe ezt a romantikus, szenzációs regényt. 💙📖

Idézetek: 

,, Nagyanyám mondta egyszer, hogy az életet csak előre fele lehet élni, és csak visszafelé lehet megérteni. " 💙📖

,, Úgy látszik, a maffia háború a barátság mezején még mindig szedte az áldozatait. " 💙📖

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás

Harmati Dániel: Boldogság madzaghúzásra

Lexie King: Enyém lesz a szíved