J.A.A. Donath: A Triannita krónikák - Az első szövetség

        J. A. A. Donath: A Triannita krónikák - 
                            Az első szövetség
Fülszöveg: 

„Óvd és nyerj!” – Ekképpen szól a triannita lovagok jelmondata, melyben hitük, kötelességtudatuk éppúgy benne van, mint abban az esküben, amit lovaggá avatásukkor tesznek.
Ilyen irányelvek vezérlik a két ifjú lovagot is, akik együtt indulnak el a Védelmezők szigetének alapítólevele után, amit mesterüktől vettek el a kurtok, miközben kegyetlenül meggyilkolták az idős szerzetest.
A hosszú úton Storm és Andrew rengeteg kalandot él át, melyek során valódi társakká válnak.
Vajon eljutnak-e a tekercsért Sulei-be, a vadak távoli vándorvárosába? Képes-e az ember olyan bűnöket is megbocsájtani, melyeket népe ellen követtek el, s amiért előtte gondolkodás nélkül kardot rántott volna? 
Mi történik akkor, ha két lovag az ellenség ellen indult harcba, de aztán velük, szövetségesként tér haza?
Ez a kötet J. A. A. Donath eredetileg „A Triannita” címmel megjelent sorozatának első része., annak pedig újragondolt 2019-es változata. 
A következő könyvajánlóm J. A. A. Donath: A Triannita krónikák - Az első szövetség című története. Szeretném megköszönni A magyar könyv is magyar termék mozgalom alapitóinak Sky S.T. írónőnek, Dvariecki Bálintnak és a Helma kiadónak a bizalmat és a lehetőséget egyaránt. 

Vélemény: 

Az első történetem az írótól amit olvastam tőle de bátran állíthatom, hogy nem az utolsó. J. A. A. Donath egy nagyon izgalmas jelenetekkel teli történetet alkotott, amit alig lehetett letenni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire a hatása alá kerülök, de bizony így történt. Minden megvan ebben a regényben amire az olvasó vágyhat. Vadregényes tájak, izgalmas, változatos, gördülékeny cselekmény, egy csipet romantikával megfűszerezve. Az egész történeten érződik az a rengeteg kutatómunka ami által úgy érzi az olvasó mintha közvetlenül a helyszínen lenne és ő is szereplővé válik a cselekmény folyamán. Bámulatos ahogy az író szőtte a szálakat. Kifejezetten tetszett, hogy minden mozzanata azt a benyomást kelti, mely közt ott szerepel a hűség, a bátorság, kötelesség tudat és a végeláthatatlan bajtársiasság. Nagyon közel került a szívemhez ez a mű. A karakterek figyelemreméltóak, és abszolút lekötelezik az olvasót. Storm lett közülük a kedvencem ami a szereplőket illeti. Imádtam minden egyes pillanatát a regénynek és izgatottan kezdek majd bele a folytatásba. Nagyon szépen köszönöm az írónak az élményt és a bizalmat. Szívből ajánlom az olvasók figyelmébe ezt a kiváló nem mindennapi fantasy történetet. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás

Harmati Dániel: Boldogság madzaghúzásra

Lexie King: Enyém lesz a szíved