Sky S.T.: Lotte elveszti a szüzességét

Sky S.T. : Lotte elveszti a szüzességét 
                       Szállj velem! 

Fülszöveg: 

Lotte 16 éves és még szűz. Szörnyen kínos állapot. Ennél már csak az a kínosabb, hogy Alex agyatlan tinédzsernek tartja, Davidet meg csak addig érdekelte, amíg ki nem derült, hogy még kiskorú. Na meg míg rá nem jött, hogy nem elég udvarolni a nagyfőnök unokájának, ahhoz hogy jobb fizetést, magasabb beosztást kapjon. Sün elég jól bírja, ám amikor Lottéban elszabadulnak a hormonok, gyorsan kierőszakol magának egy svédországi kiküldetést. Hazaérkezése után minden lenyugodni látszik, ám ahogy közeleg a várva várt hosszú hétvége, inkább szeretne szabadulni, mint Lottéval menni. Végül egy leszakadt szekrényajtó képében érkezik a segítség. Ám ezzel a balesettel semmi nem oldódik meg, sőt, Lotte eljut arra a pontra, amikor már minden mindegy. Ha törik, ha szakad, el kell hogy veszítse a szüzességét. Annyira elkeseredik, hogy észre sem veszi a gyógytornász gonosz tervét.


A következő könyvajánlóm Sky S.T. : Lotte elveszti a szüzességét cimű könyve. Elsősorban szeretném megköszönni A magyar könyv is magyar termék mozgalom alapitóinak Sky S. T. irónőnek, Dvariecki Bálintnak, valamint Kovács Áginak a mozgalom egyik nagykövetének és egyaránt a Helma kiadónak a bizalmat és a lehetőséget.

Vélemény: 

Sky S. T. irónő ismét egy fenomenális, függőséget okozó, káprázatos regényt alkotott. Ebben a történetben betekintést nyerünk egy tinilány életébe , akinek legfőbb vágya és célja a szüzességének elvesztése. A cselekmény során izgalmas kalandok és már- már lehetetlennek tűnő szituációba keveredünk. Ismét teritékre kerül a repülés a csodálatos és maradandó élményeivel , de ugyanakkor a veszélyei is. Az első oldaltól magával ragadott. A karakterek mindannyian egytől- egyig szinesitik és teszik feledhetetlenné a történetet, kiválóan lehet velük azonosulni. Lotte makacs természetű, tipikus tini, lázadó, mindig előtérbe helyezi magát és az érzéseit. Itt most több szereplőt is szeretnék kiemelni Enzot, Sünt, Alexet, Yvettet és Anettet. Ők mindannyian a kedvencemmé váltak ki igy ki úgy. Váratlan fordulatokban gazdag, könnyedebb hangvételű, érzelmekkel tarkitott irás. Rendkivül élveztem minden egyes pillanatát, jó érzés volt belelátni Lotte fejébe, cselekedeteibe. Nekem abszolút szimpatikus lett, minden hibája ellenére , hiszen mindenkinek volt egy tini korszaka, amely mindig valami őrültségre késztette az embert. Egy lány aki kergeti a szerelmet és olyan akár egy pillangó, mely szépségével mindenkit elkápráztat. Összességében maximálisan jó érzéssel töltött el elveszni a sorok között, kiváló kikapcsolódást nyújtott. Hamar a végére lehetett érni, mivel a cselekmény végig fent tartja az olvasó érdeklődését. Imádtam minden egyes pillanatát. Ezekért a regényekért megéri olvasni. Szivből ajánlom az olvasók számára az irónő összes eddigi megjelent könyveit. ❤️

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás

Harmati Dániel: Boldogság madzaghúzásra

Lexie King: Enyém lesz a szíved